I dag ble Joomla 3.7.1 lansert. Dette er en særdeles viktig oppdatering som tetter et alvorlig sikkerhetshull i Joomla. Granruds har i dag oppdatert Joomla nettsidene for alle våre kunder som har supportavtale. Mer om utgivelsen kan leses her: https://www.joomla.org/announcements/release-news/5705-joomla-3-7-1-release.html

Vi er stolte av å ha inngått sammarbeid med Buypass, norsk tilbyder av SSL sertifikater.

Dette betyr i praksis at vi nå kan hjelpe våre kunder i større grad enn tidligere, når det gjelder SSL sertifikater.

Vi kan nå bidra både med kjøp og administrering av SSL sertifikater, i tillegg til rådgivning og konfigurasjon av webapplikasjon.

Ønsker du SSL sertifikat på websiden din, bruker du Joomla eller Wordpress? Kontakt oss i dag, vi kan hjelpe deg. Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 908 26 408

Les vår blogg om Hvorfor bruke SSL sertifikat

 

Granruds tilbyr nå chat med norsk Joomla ekspert. Du kan helt gratis og uforpliktende spørre om råd og veiledning om Joomla CMS. Så lenge chatten er åpen er det bare å starte. Eksempler på temaer du vil drøfte:

  • Kan Joomla brukes på min webside
  • Hvilke Joomla extensions bør du velge
  • Hvilke webhotell bør jeg / bør jeg ikke velge
  • Bør jeg gjøre ting selv eller få profesjonell hjelp
  • Hvilke tjenester kan Granruds bidra med

Dette er som sagt bare noen eksempler på spørsmål du ønsker å diskutere med en norsk Joomla ekspert og konsulent. Vi legger til at dette er 100% uforpliktende og koster ingen ting. Vi elsker Joomla, og håper du vil gjøre det samme. Det er vår målsetning og intensjon.

Youtube logo

Vi har opprettet en Youtube kanal, hvor vi regelmessig kommer til å publisere video veiledninger. Temaene vil i hovedsak dreie seg om Joomla relaterte ting, men også andre IT emner og teknologier vil bli lagt ut. Vi ser på denne kanalen som en videoblogg.

Vi håper du vil abonnere på kanalen vår. For sikkerhetsskyld, her er direkte link.

http://www.youtube.com/c/GranrudsNo1 

Joomla 3.5.1 er nå tilgjengelig. Denne utgivelsen fikser en rekke feil som har blitt innrapportert siden utgivelsen av Joomla 3.5.0. Vi anbefaler alle som har Joomla! sider å oppdatere til sisteversjon kontinuerlig, spesielt med tanke på sikkerhet.